Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan dobio prijavu

Divljali po Rijeci: Bježali policiji, udarili u betonski stup, opirali se uhićenju

Policija u Varaždinu - 1
Policija u Varaždinu - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Vozač u Rijeci nije se zaustavio na policijski zahtjev te se s maloljetnikom dao u bijeg. Opirali su se i policijskom uhićenju.

U četvrtak, nešto prije 15 sati na području Podmurvica u Rijeci policajci Jedinice specijalne i interventne policije pokušali su zaustaviti automobil, međutim vozač je nastavio vožnju te počinio niz prometnih prekršaja.

Zaustavio se na području naselja Stupari gdje je vozilom udario u betonski stup, a osobe koje su bile u vozilu su pobjegle.

Policajci su ubrzo sustigli mladića koji je maloljetan, a nedugo zatim uhvaćen je i stariji muškarac za kojeg je utvrđeno da je 35-godišnjak koji je pobjegao iz vozila.

"Obojica su pružali otpor prilikom uhićenja, a nakon što su svladani privedeni su u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. U ovom događaju spomenuti su zadobili ozljede, koje su prema dosad utvrđenom lakše naravi (većinom oguljotine i ogrebotine)", priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija NANIZAO HRPU PREKŠAJA Napravio show u Dalmaciji! Mladić bez vozačke divljao ulicama, bježao policiji, a drama se nastavila kada je napokon zaustavljen

Pročitajte i ovo Priveden vozač ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE FOTO Uhićen vozač BMW-a koji je divljao po gradu: Policija objavila detalje tog sumanutog čina

Tijekom kriminalističkog istrvanja utvrđeno je kako je automobilom upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin te će biti prekršajno prijavljen, i to zbog upravljanja automobilom bez vozačke dozvole, zbog izazivanja prometne nesreće, nezaustavljanja na zahtjev policije, vožnje u zabranjenom smjeru, prolaska kroz crveno svjetlo i nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene