Objavljeni su detalji prometne nesreće kod Zaprešića. Mladić je automobilom prešao u suprotnu prometnu traku i udario u kamion. Poginuo je 23-godišnji vozač automobila.

Galerija


U teškoj prometnoj nesreći u Pojatnom kod Zaprešića u utorak oko 12 sati smrtno je stradao 23-godišnjak.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Teška prometna na autocesti A3: Kamionom naletio na pješaka koji je stajao pored vozila u kvaru pa pobjegao, pješak na mjestu poginuo Očevid, ilustracija Užas kod Vinkovaca: Poginula 50-godišnja vozačica, izgubila nadzor i udarila u automobil iz suprotnog smjera

Policija je izvijestila da mladić ulaskom u zavoj na 15. kilometru DC1 nije vozio sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na prometnu traku za promet iz suprotnog smjera. Udario je u kamion s poluprikolicom kojim je upravljao 49-godišnjak.

Automobil je odbačen na zaštitnu metalnu ogradu, dok je kamion prešao na istočnu prometnu traku i također udario u zaštitnu ogradu.

Neposredno nakon prometne nesreće na krhotine nastale u sudaru automobilom naletio je 58-godišnji državljanin Republike Slovenije i oštetio vozilo.