Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća kod Buzeta

Dvojica mladića automobilom sletjela s ceste, udarila u stablo i isprevrtala se. Jedan poginuo, drugi teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Buzeta, nekoliko minuta iza ponoći u ponedjeljak ujutro, poginula je jedna osoba, dok je još jedna teško ozlijeđena.

Vraćajući se s proslave maškara na cesti između Roča i Ročkog Polja u mjestu Bršćak na buzetskom području, u 00:13 sati u ponedjeljak ujutro, mlađi vozač i suvozač automobila pulskih registarskih oznaka, doživjeli su tešku prometnu nesreću.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Kako neslužbeno prenosi Glas Istre, nesreća se dogodila kad je vozač Peugeota 406 navedenih registarskih oznaka krenuo pretjecati vozilo ispred sebe, pri čemu je izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao suprotni trak, izletio i iz njega s druge strane te udario u stablo pored ceste.

Nakon toga automobil se nastavio prevrtati niz zemljani nasip sve dok nije završio na drugoj, nižoj cesti, zaustavivši se okrenut na kotače.

Jedan od mladića koji su se nalazili u automobilu ispao je iz njega tijekom nesreće i na mjestu je poginuo, dok su drugog mladića vatrogasci i policija morali vaditi iz slupanog vozila. Teško ozlijeđeni mladić hitno je prebačen u bolnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene