Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blagajnica s računa građana podigla gotovo tri milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo iz Koprivnice podnijelo je istražni zahtjev protiv Đurđevčanke J. C. (42) zbog sumnje da je, zlorabeći ovlasti i položaj blagajnice u banci, s 31 računa građana podigla i uzela 2,725 milijuna kuna.

U optužnom zahtjevu se navodi kako je je ona od 14. veljače 2004. do svibnja 2006. godine, radeći na poslovima blagajnice u Sektoru poslova s građanima u poslovnici jedne banke u Đurđevcu, pomoću šifri koje su joj dodijeljene u radu, ulazila u račune građana i podizala novac. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlouporava položaja i ovlasti USKOK podignuo optužnicu protiv SDP-ovog načelnika na Braču Slika nije dostupna Zlouporaba položaja i ovlasti Prodao stan pa ga založio kao jamstvo za vraćanje zajma

Navodi se kako je sama sastavljala uplatno-isplatnu dokumentaciju i potpisivala korisnike s čijih je računa dizala novac.

Đurđevčanku se sumnjiči da je tako s 31 računa građana podignula 2,725 milijuna kuna, koje je zadržala za sebe, pritom oštetivši banku - priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o sada već bivšoj zaposlenici đurđevačke Erste banke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene