Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Bivši direktor pronevjerio 96.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere čime je oštetio tvrtku iz Vodica, protiv 56-godišnjaka iz Zagreba bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, izvijestila je šibensko-kninska Polcijska uprava.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je on kao bivši član Uprave i direktor tvrtke iz Vodica, nakon što je razriješen tih dužnosti, od 29. srpnja 2009. godine do 25. siječnja ove godine protupravno prisvojio novčani iznos i to aktiviranjem bianco zadužnice u iznosu od 96 tisuća kuna za račun svoje tvrtke u Zagrebu te bianco zadužnice u iznosu od 50 tisuća kuna za račun tvrtke u Zagrebu u vlasništvu njegova sina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napao mladiće koji su ga pokušali spriječiti Šibenčanin bludničio nad 19-godišnjakinjom Slika nije dostupna Zbog nemara Kazneno prijavljeni roditelji 13-godišnje majke

Aktiviranje bianco zadužnica oštećene tvrtke osumnjičeni je protupravno naplatio iznos od ukupno 81 tisuću kuna, a do danas tvrtki u Vodicama nije vratio preostalih devet bianco zadužnica ispisanih na različite novčane iznose. Te su zadužnice bile ovjerene kod javnog bilježnika sa službenim pečatom tvrtke iz Vodica kojima se osumnjičeni koristio kao član Uprave i direktor vodičke tvrtke iako te dužnosti više nije obnašao. S obzirom da je tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni bio nedostupan, policija će poduzeti radnje kako bi ga pronašla, priopćila je šibenska policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene