Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivša supruga unajmila trojicu da 'zastraše' sadašnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalističkom obradom nad trojicom Zagrepčana, uhićenih 11. rujna nedaleko od Umaga zbog pokušaja razbojništva nad 60-godišnjom Dragicom Anzinger iz Umaga, došlo se do saznanja da nije riječ o pokušaju razbojništva već o pokušaju iznude, izvijestila je policija.

Naime, otkriveno je da je bivša supruga Umažanina Hermana J. Anzingera Dragica Tečec (58) angažirala trojicu mladića iz Zagreba V.G.-a (28), G.S.-a (29) i S.I.B.-a (29) da zbog, kako kaže policija, ranije nerazriješenih imovinsko pravnih odnosa 'zastraše' sadašnju Hermanovu suprugu Dragicu, piše Barkun. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivša Baretova djevojka Novinarka Željka Matković pronađena mrtva u svom stanu Slika nije dostupna Par šeće splitkom rivom Opet sretan: Mladen Badovinac se pomirio s bivšom djevojkom

Inače, svo troje bivših i sadašnjih supružnika stanuje u istoj kući u Segetskoj ulici u naselju Finida u Umagu u koju su ujutro oko 10 sati 11. rujna banula trojica Zagrepčana. Vrata im je otvorila Dragica Anzinger, a mladići su odmah nasrnuli na nju, počeli je šamarati i vikati da je dužna novac i kada ga misli vratiti. Od zadobivenih šamara žena je pala na tlo i počela vrištati te dozivati supruga Hermana. Kada je suprug istrčao iz kuće mladići su se autom dali u bijeg.

Policija ih je sat vremena kasnije uhitila u 'ford escortu' zagrebačkih registracija na cesti Umag - Novigrad kod skretanja za naselje Mareda. Slijedećeg dana, 12. rujna privedeni su istražnom sucu u Puli, a kriminalističkom obradom nad njima otkriveno je da iza 'prepada' stoji bivša Hermanova supruga Dragica Tečec.

Dragica Tečec, inače rodom iz okolice Zagreba, poznaje mladiće od prije a za obavljanje 'posla' unaprijed im je isplatila 15 tisuća kuna uz obećanje da će im po završetku isplatiti još. Uhićena je jučer, 15. rujna te je u 19 sati privedena istražnom sucu u Puli uz kaznenu prijavu zbog poticanja na kazneno djelo. Protiv trojice Zagrepčana kaznena prijava za pokušaj razbojništva prekvalificirana je u pokušaj iznude.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene