Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasad se ne zna počinitelj

VIDEO Tko je bacio suzavac u noćnom klubu? Istražuje se je li nedavna lažna dojava o bombi povezana sa slučajem

Aktualno Galerija Bačen suzavac u splitskom klubu Bačen suzavac u splitskom klubu Foto: JVP Split Klub Central u Splitu - 3 Klub Central u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Klub Central u Splitu - 2 Klub Central u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Klub Central u Splitu - 1 Galerija 1/4 >>
U splitskom klubu Central u subotu rano ujutro bačen je suzavac nakon čega su svi posjetitelji napustili klub i za sada nitko nije zatražio liječničku pomoć, izvijestila je splitska policija koja je zajedno s vatrogascima pregledala objekt.

Policija je dojavu o bačenom suzavcu u Klubu Central, Trg Gaje Bulata 4, zaprimila u 1:29.

"Oko devedesetorici posjetitelja su službe HMP KB Split pružile liječničku pomoć u vidu ispiranja očiju i dišnih putova, dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, posjekotine i udarce nastale u gužvi prilikom bježanja iz kluba", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, suzavac je u klub najvjerojatnije pušten kroz ventilacijski otvor. Istražuje se tko je počinitelj te se sumnja da bi to mogao biti netko od bivših ili sadašnjih djelatnika kluba jer se pretpostavlja da je riječ o osobi koja je dobro upoznata s prostorom samog kluba.

U pozadini svega je, dodaje Slobodna Dalmacija, sukob jer je prije desetak dana stigla i lažna dojava o podmetnotoj bombi u klubu te se sumnja da su ta dva slučaja povezana.

Zasad se ne zna tko je počinitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što mu je to trebalo? Suzavac nije dobar put do slave, a on je to iskusio na svojim očima

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kakav blenton... Pokušao opljačkati banku, ali ovu protuprovalnu mjeru očito nije očekivao

Posjetitelji su izašli iz objekta, a vatrogasci i policija su ga s maskama pregledali, izvijestila je splitska policija nešto poslije dva sata te navela da za sad nema podataka da je netko zatražio liječničku pomoć.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene