Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Usmrtio je gotovo na kućnom pragu: Mladić automobilom naletio na pješakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Čuo se strašan udarac. Ogorčeni smo jer se ovdje vozi kao na utrkama. Nedavno se upravo na ovom mjestu dogodila teška prometna nesreća", istaknuli su ogorčeni mještani.

Nešto poslije 22 sata u Alilovcima kod Požege dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala pješakinja, izvijestili su iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Naložena je obdukcija Mrtvog 31-godišnjaka pronašli na cesti: Policija objavila što se dogodilo Ilustracija Prometna nesreća u Splitu Automobilom naletio na pješakinju: Policija moli građane za pomoć

Kako piše portal Požega.eu, 53-godišnjakinju je gotovo na kućnom pragu udario Golf kojim je upravljao mladić rođen 1993. godine. Nakon naleta na nesretnu ženu mladić je prvo produžio, no odmah se vratio na mjesto događaja, kazali su mještani.

"Čuo se strašan udarac. Ogorčeni smo jer ovdje se vozi kao na utrkama. Nedavno se upravo na ovom mjestu dogodila teška prometna nesreća", istaknuli su ogorčeni mještani.

Na mjesto nesreće odmah je stigla i hitna medicinska pomoć, no pješakinji više nisu mogli pomoći. Policija na mjestu nesreće obavlja očevid, nakon čega bi moglo biti poznato više detalja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene