Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pavla Aleksić proglašena je jednom od deset najboljih mladih dizajnera na svijetu. Bila je na čelu dizajnerskog tima koji je stvarao zimsku kolekciju za najpoznatije high street brendove.


U samo desetak kvadrata studentske sobe u Zagrebu, nastaju kreacije koje će nositi cijeli svijet!

Mlada Šibenčanka Pavla Aleksić studentica je Tekstilno tehnološkog fakulteta, do diplome ju dijeli još samo završni rad, no njezino ime već je poznato u dizajnerskim krugovima.

Iva Tolić: Hrvatica među TOP 40 najboljih biologa svijeta!

Pavla je proglašena jednom od deset najboljih mladih dizajnera na svijetu. Laskava titula odvela ju je u Šangaj i Moskvu, gdje je bila na čelu dizajnerskog tima koji je stvarao zimsku kolekciju za najpoznatije high street brendove. Tako će se kaputi iz ruku 23- godišnje dizajnerice nositi u cijelom svijetu.

Kako izgledaju njezine kreacije, ali i rad u svega 10 četvornih metara, pogledajte večeras u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku Nove TV u 19.15 sati.

Vezani članci Ivana Bilić Vjenčanje u doba korone: Dizajnerica vjenčanih haljina Ivana Bilić izrekla sudbonosno da Djeca na treningu Treniraju ih interventni policajci: Roditelji su mislili da njihova djeca neće moći ni skakati, a danas su državni prvaci

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook