Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Ona je svjetla točka hrvatske tekstilne industrije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok Hrvatska tekstilna industrija propada iz dana u dan sve više, ova dizajnerica ima namjeru proširiti posao i zaposliti još ljudi, a njene kreacije viđamo i na crvenim tepisima.

Aleksandra Dojčinović jedna je od najtraženijih modnih dizajnerica u Hrvatskoj, ali i okolici. Ne sjeća se, kaže, da je ikada maštala o nekom drugom zanimanju.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Prvu košulju sašila je kad joj je bilo samo petnaest, a s osamnaest je već otvorila vlastitu tvrtku. Njezine haljine šetaju se po mnogim važnim crvenim tepisima. Za nedavnu zagrebačku premijeru filma Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda' mnoge su dame, uključujući glavnu glumicu Zanu Marjanović, odabrale upravo njezine kreacije.

U zemlji u kojoj tekstilna industrija svaki dan sve više propada, ona zapošljava deset ljudi, a u planu joj je proširenje biznisa i zapošljavanje još deset radnika.

Više o uspješnoj mladoj dizajnerici pogledajte večeras u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku Nove TV u 19:15.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene