Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iskoristite priliku i ostvarite popust na kasko i druge vrste osiguranja.


Prometna nezgoda može se dogoditi svakome, ali štetu ne morate platiti vi. Polica kasko osiguranja pokriva štetu na vašem automobilu čak i kada ste vi skrivili nezgodu. Ako nemate kasko osiguranje, sada je prava prilika da ugovorite policu i zaštitite se od nepredviđenih troškova. UNIQA svim osiguranicima koji ugovore policu kasko osiguranja, u razdoblju od 16. veljače do 30. lipnja 2013., nudi popust od 10%.

Više o ovoj ponudi možete saznati u svim većim shopping centrima diljem Hrvatske gdje će predstavnici UNIQA osiguranja održati niz atraktivnih promocija. Uz promocije UNIQA je pripremila i zabavne nagradne igre za sve posjetitelje. Na zabavnom žensko-muškom testu prometnih pravila napokon ćete moći riješiti dilemu - tko je najbolji vozač u kući. Također, moći ćete testirati svoje vozačke reflekse, a oni najmanji će se moći zabavljati u UNIQA-inoj igraonici. Isto tako, na promocijama ćete se moći uživo informirati o ponudi kasko ali i drugih vrsta osiguranja. Osim popusta za kasko osiguranje UNIQA daje i dodatnih 10% popusta na osiguranje od nezgode, dobrovoljno zdravstveno osiguranje te osiguranje imovine. Uz to svaki osiguranik dobiva besplatnu uslugu MeteoUNIQA. To je besplatna usluga upozorenja na ekstremne vremenske nepogode koju osiguranik dobiva putem SMS-a ili e-maila prema poštanskom broju mjesta stanovanja, neposredno prije pojave same nepogode.

O novim pogodnostima koje nudi UNIQA osiguranje možete se informirati i na besplatnom info telefonu 0800 200 001, a informativni izračun kasko premije za vaše vozilo pogledajte na www.uniqat.info.

Ako ipak više volite osobni kontakt i savjet stručnjaka, a uz to se volite dobro zabaviti i osvojiti poneku nagradu, obavezno dođite na jednu od promocije UNIQA osiguranja.

UNIQA promocije održat će se u sljedećim terminima:

  • 16. i 17. veljače - Arena centar, Zagreb
  • 23. i 24. veljače - City Center one West, Zagreb
  • 2. i 3. ožujka- City Center one East, Zagreb
  • 9. i 10. ožujka - Portanova, Osijek
  • 16. i 17. ožujka - ZTC, Rijeka
  • 23. i 24. ožujka- City Center one, Split
  • 6. i 7. travnja - Arena centar, Zagreb
  • 13. i 14. travnja - City Center one West, Zagreb