Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Body kit remap

Prior Design dodatno uljepšao BMW 6 Gran Coupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prior Design je izbacio novu galeriju fotografija visoke rezolucije na kojima možemo vidjeti njihov PD6XX paket aerodinamičkih dodataka za BMW 6 Gran Coupe i M6 Gran Coupe.

Iz radionice Prior Designa izašao je još jedan BMW PD6XX Gran Coupe, ovoga puta u crnoj boji s bisernim efektom. Prior Design pružio nam je vizualni primjer kako se elegantna sportska limuzina poput BMW 6 Gran Coupea može pretvoriti u mišićavog nasilnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Tzv. 'body kit' uključuje novi prednji branik s većim usisnicima zraka i nekoliko krilaca te velikim prednjim spojlerom. Automobil je dobio i novi poklopac motora s otvorima za zrak, dodatke na branicima, bočne pragove te novi stražnji branik s integriranim difuzorom i stražnjim spojlerom. Po želji kupaca, Prior Design sve će ove komponente izraditi od karbona dok standardno dolaze izrađeni od plastike visoke čvrstoće.

U ponudi je i sportski ovjes kojime se spušta odmak vozila od tla a koji potpisuje brend H&R a Prior Design također nudi i ADV.1 20-inčne naplatke u nekoliko boja koje su omotane Dunlop Sport Maxx gumama.

Izašao novi Miss Tuning kalendar za 2014. godinu

Što se tiče performansnih nadogradnji, njemački tuner spomenuo je ugradnju sportskog ispušnog sustava s četiri aluminijske ispušne cijevi s keramičkim premazom te remap ECU jedinice. Krajnji rezultat je dodatnih 100 KS čime se ukupna izlazna snaga popela na 660 KS. Maksimalan okretni moment porastao je za 140 Nm te sada doseže 820 Nm.

Interijer ovog vrlo posebnog M6 Gran Coupea također se razlikuje od serijskog modela pri čemu je cijeli posao odrađen unutar zidova Prior Designa. Ekipa Prior Designa koristila je najfiniju Alcantaru i Nappa kožu za transformaciju unutrašnjeg prostora.

Kako to sve izgleda, pogledajte u velikoj foto galeriji koju smo pripremili za vas!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene