Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izašao novi Miss Tuning kalendar za 2014. godinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za one upućene koji broje dane do izdavanja novog Miss Tuning kalendara, čekanju je napokon kraj. Stigao je Miss Tuning kalendar za 2014. godinu.

Glavna zvijezda Miss Tuning kalendara za 2014. godinu, osim dvanaest prekrasnih automobila, je ovogodišnja Miss Tuning, Leonie Hagmayer-Reyinger. Ova 21-godišnjakinja iz Schliera u blizini Ravensburga u privatnom životu vozi VW Golf kabriolet. Drugo i treće mjesto (za zainteresirane) osvojile su Angela Kutscher i Agnieszka Krasna.

Fotografije su snimane u Budimpešti. Prekrasan jesenski ambijent također je doprinjeo estetskom dojmu iako će rijetko tko primijetiti što se nalazi u pozadini kad je u prvom planu nova Miss Tuning.

►►►   Upoznajte novu zvijezdu filma Fast and Furious

Iako je raskošna plavuša naravski glavna zvijezda kalendara, lijepoj Nijemici društvo je pravilo nekoliko stvarno cool automobila poput VW Corrada, tunirane Lade, Nissan Skylinea, Ford Mustanga GT500, Corvette Stingray i drugih.

Fotograf poznatih i slavnih, Max Seam, zaslužan je za fotografije a ako vam se sviđa što vidite, 25 eura u džep i pravac u kupovinu! Više detalja pogledajte na tuningworldbodensee.de

Nakon svih informacija ostaje vam samo da dobro pogledate priložene fotografije u našoj galeriji ove zanosne Miss Tuning, Leonie Hagmayer-Reyinger!

 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene