Kad u radionici na zidu velikim slovima piše - sve je jako važno - onda vaš automobil može izgledati samo ovako.

Galerija


Prekrasno čudovište u Absinth zelenoj boji s Blood Orange unutrašnjosti novo je remek djelo majstora Singera. Za neupućene Singer je manufaktura koja će od vašeg starog Porschea 964 napraviti nostalgični hot-rod Elfer. Pritom će opsesivno paziti na svaki detalj dijelova i izrade kako bi budućeg vlasnika učinili najsretnijim čovjekom na svijetu.

Vezani članci Policija deaktivirala eksplozivne naprave na Porscheu Policija objavila nove detalje: Na Porscheu nije bila samo jedna bomba! Doznali smo i kako je otkrivena Slika nije dostupna Svi novi automobili s Frankfurt International Motor Showa

Novi projekt nastao je za građevinskog radnika iz Minnesote koji je poželio preurediti svoji 27 godina stari Porsche 964 ali napravio grešku i ostavio je neispunjeni bankovni ček u kalifornijskoj radionici.

Shvativši to kao poziv u novu inženjersko-dizajnersku avanturu ekipa iz Singera angažirala je prijatelje iz Williams F1 momčadi, par likova koji rade pola radnog vremena iz Bremba, BBS-a i Michelina te dvojicu umirovljenika sa stažem u Porscheu.

Petrolistički mokri snovi - zašto svi automobili nisu napravljeni ovako detaljno? - 9
Petrolistički mokri snovi - zašto svi automobili nisu napravljeni ovako detaljno? - 6


Rezultat je atmosferski zrakom hlađeni motor koji oslobađa okruglih 500 KS iz 4 litre obujma i vrti se malo iznad 9000 o/min. pomoću ručnog mjenjača sa šest brzina.

Kotači su preslika legendarnih Fuchsica ovog puta u 18” izvedbi s Michelin Pilot Sport Cup 2 gumama te karbon-keramičkim kočnicama. Paneli karoserije kao i u ostalim Singerovim djelima nastali su od karbona. Sve zajedno ima samo 990kg i skladno je upakirano kako bi podsjećalo na Porscheove modele RSR iz 70-tih godina prošlog stoljeća. Savršeno.

Samo 75 primjerka ovog čuda bit će napravljeno u sljedeće dvije godine u novoj europskoj Singerovoj radionici u Oxfordu.

Cijena? Prava sitnica sa šest nula.