Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savršen stil. Sada.

Nova Ford Fiesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova Fiesta je jedna od najnovijih interpretacija Fordovog kinetičkog dizajna koja nameće svoju prisutnost i individualnost na način koji će osvojiti novu generaciju kupaca.

Na Fiesti je sve novo: styling, materijali, tehnologija do same srži razvoja i procesa izrade koji joj je udahnuo život.
Nova Fiesta reputaciju iznimno voznog automobila širi još i dalje. Razina sofisticirane vožnje odražava i Fiestin profinjen vizualni doživljaj te predstavlja izazov svim malim automobilima.
Kod Fieste nema kompromisa između sigurnosti, dobrog dizajna i karaktera vožnje.
Fiesta je sve to.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DEKRA izvještaj Opel Insignia - automobil s najmanje kvarova Slika nije dostupna Pivom razbio auto Pete Doherty napao Ford Fiestu


Fiesta je sinonim za pouzdanost i predstavlja pravu vrijednost za novac. Nova Fiesta može se pohvaliti povećanom učinkovitosti svojih motora kroz sve modele kojom se postiže velika ušteda na gorivu.
Nova Fiesta je postala miljenicom i medija i kupaca. Krasi je dvostruki naslov Hrvatskog automobila 2009.godine koji dodjeljuje Zbor automobilskih novinara i Hrvatska automobilska udruga. Uz to je i krasi titula najljepšeg malog automobila.
Fiesta se sprema prijeći graniceEurope i postati globalnim automobilom što joj daje važnost povijesnog trenutka.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene