Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Off-road u krvi

Mercedes-Benz najavio premijeru modela G500 4x4 (kvadrat)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes je objavio prvu službenu fotografiju modela G500 4×4² koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem ženevskom auto salonu, a u osnovi je riječ o "običnoj", izvedbi s četiri kotača, otprije poznate verzije koja ih je imala šest.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Imperija uzvraća udarac – detaljni popis Mercedes-Benz modela do 2020. godine Slika nije dostupna Servisni savjetnik Zašto još puno vozača vjeruje u ove automobilske mitove?

Novi će se model, osim izostankom jednog para kotača, razlikovati i nešto većom visinom podnice, većim 22-colnim kotačima s off-road gumama dimenzija 325/55, pojedinim izmjenama karoserijskih površina i sl.

Nadalje, ovaj automobil pokreće 5,5-litreni V8 snage od 310 kW, odnosno 422 KS, koji u običnom G500 razvij snagu od 285 kW, odnosno 387 KS. Spomenimo i kako je izvedba 6x6 dostupna samo u izvedbi G63 AMG.

Ostale informacije vezane uz ovaj automobil će biti poznate uskoro, a početak proizvodnje se očekuje krajem godine. Također, možemo pretpostaviti kako će biti jeftiniji od većeg brata koji u Njemačkoj stoji preko 450.000 Eura te da će mu godišnja proizvodnja, poput 6x6 izvedbe, biti ograničena na manji broj primjeraka.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene