Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatne snimke

Kako 'pravi igrači' bočno parkiraju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam kratki pregled profesionalnih i vrlo vještih amaterskih vozača prilikom bočnog parkiranja.

Mislite da vam ide bočno parkiranje? Čak i da ste sigurni da vam stvarno dobro ide bočno parkiranje, niste ništa vidjeli dok ne pogledate vozače u ovom video prilogu. Većina ovih filmića pokazuje ljude koji su se okušali u rušenju Guinessovog rekorda za bočno parkiranje dok ostali pokazuju kako to rade vješti amateri u stvarnom svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Za početak vam donosimo primjer iz davne 1999. godine kada je na testnom poligonu u Leicestershireu u Velikoj Britaniji kaskaderska legenda Russ Swift iz Darlingtona uspio bočno parkirati MINI u prostor tek 33 cm duži od ukupne dužine automobila.

Nakon njih pojavio se čovjek po imenu Peter Bell koji je uklizao sa svojom Toyotom u parkirno mjesto tek 31 cm duže od ukupne dužine svog automobila. Ovaj rekord držao je punih godinu dana prije nego što ga je srušio jedan Nijemac. Međutim, tada se pojavio kineski majstor za volanom, Han Yue.

Han je uspio skinuti nevjerojatnih 7 cm više od prethodnog rekorda uklizavši u prostor tek 15 cm duži od njegovog automobila, posebnog izdanja MINI-ja nazvanog The Chinese Job i to ni više ni manje nego tijekom službene premijere posebnog izdanja u Pekingu.

 

 

Uparkiravanje MINI-ja u mali prostor je stvarno fora ali ništa se ne može usporediti s klincem koji ufurava svoj mali električni autić. Ne samo što se bez imalo muke svojim električnim autićem ugurao u mali prostor već je bio toliko dobar pa se ispravio i odmaknuo autić prema naprijed da ne inkomodira vozača iza sebe.

Za kraj, izvukli smo par video priloga sa YouTube-a gdje se vidi hrabrost, vještina ali i ludost bočnog parkiranja!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene