Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ducati Monster by Vilner

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vilner Ducati Monster 1100 Evo najnoviji je projekt talentiranih dizajnera i inženjera iz bugarske tuning kuće Vilner.

Novi projekt iz Vilner studija dolazi nam u vidu minimalnog optičkog tuninga Ducati Monster 1100 EVO motocikla a bez bespotrebnog pretjerivanja u detaljima, učinili su ga kompaktnijim i poboljšali njegove manevarske sposobnosti u gustom gradskom prometu.

Dizajnerski tim svoju je inspiraciju pronašao u anatomiji ničega drugoga doli bogomoljke čiji su elegantni pokreti također poslužili kao osnova za borilačku vještinu Kung Fu. Projekt su nazvali ''Bulgari'' što je asocijacija na njihovu rodnu zemlju a ne na poznatu kuću nakita.

Dva bočna detalja u kombinaciji s aluminijskim držačem na okviru spojena su međusobno na dnu s trećim detaljem što služi povezivanju konstrukcije i smanjivanju vibracija. Dizajn i izradu svih komponenti potpisuje sam Vilner. Vanjski dojam zaokružuju dvobojni kotači.

Sjedalo je također novo te djelo ekipe iz Vilnera kao i novi svjetlosni sklop na prednjem kraju a da nije riječ samo o estetskim modifikacijama govori podatak da su tuneri iz Vilnera povećali ukupnu izlaznu snagu motocikla za 10 KS te nakon par preinaka sada dostavlja 109 KS umjesto serijskih 99 KS.

Stražnji kraj motocikla kraći je za 10cm dok je vanjski izgled dodatno naglašen novom bojom ''pearl white'' koja inače nije u ponudi sa serijskim Ducati Monster 1100 EVO motociklom. Razlika između ove boje i standardne ''pearl white'' boje Ducatija (koja je u ponudi s drugim Ducati modelima) jest u dodatku sive a ne zlatne nijanse.

Ducati Monster 1100 EVO Bulgari by Vilner proizvoditi će se u limitiranoj seriji od 100 jedinica koje će se prodavati diljem svijeta.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene