Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nissan Navara

Auto za poljoprivrednika biznismena s finim manirama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nissan Navara 2.5dCi Le A/T Adventure - ni sami ne znamo kako bi nazvali ovaj automobil. Nekada smo u Pick-upovima vozili odojke. Vjerujemo da se sjećate jednog od najzanimljivijih usporednih testova u Automotivu, a sada ovo - interijer u bijeloj koži i klasičan pick-up tovarni prostor – možda za poljoprivrednika biznismena s finim manirama.

Ipak, sumnjamo, no zahtjevi na tržištu sve su veći, pa je i ovaj spoj našao svoje mjesto pod suncem. Da ne bi otišli u krivom smjeru, držat ćemo se dojmova s testa. Krenimo s motorom. Riječ je o jedinom agregatu u ponudi, obujma 2,5 litre, snage 171 konja, i, naravno, dizelaš je. Jedini motor u ponudi koji je optimiziran da svojim osobinama zadovolji sve kupce ovog modela. A to čini zaista dobro. Može se voziti mirno, ali kada se treba izvući iz blata ili prevesti ozbiljniji teret, maksimalno do 855 kilograma, neće biti nikakvih problema.

Pročitajte i ovo Carlos Ghosn (Foto: AFP) USPON I PAD VELIKOG BOSSA Zvali su ga "ubojicom troškova", divio mu se cijeli svijet, a sada je završio iza rešetaka Carlos Ghosn (Foto: AFP) Carlos Ghosn Uhićen šef Nissana: Osumnjičen za niz malverzacija i izvlačenje tvrtkina novca

Držite se otvorenih prostora

Još jedna posebnost ušminkanog Pick-Upa je automatski mjenjač. Samo na prvi pogled neobično, jer automatik svakako zaslužuje preporuku. Naravno, približavanjem urbanim sredinama nastaju problemi jer je Navara duga preko pet metara i široka 185 centimetara bez retrovizora. Stoga bi naš savjet bio da se držite otvorenih prostora kao i šumskih puteva, gdje će doživljaj bit potpun.

Na kraju zaključujemo kako se transporter odojaka morao dodvoriti bogatim drvosječama ili surferima koji, očito, također vole da su sjedala topla i da je ozvučenje na nivou.

Emisiju Automotiv možete gledati u jutarnjem terminu na Novoj TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene