Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro ponovno na poslu

Donald Trump završio liječenje od koronavirusa, njegov liječnik otkrio kada bi se mogao vratiti dužnostima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnik predsjednika SAD-a Donalda Trumpa kazao je u četvrtak da je Trump završio terapijsko liječenje od koronavirusa te da je nakon dolaska iz bolnice u Bijelu kuću njegovo zdravstveno stanje stabilno, pa bi se mogao vratiti javnim dužnostima ovu subotu.

U priopćenju Bijele Kuće liječnik Sean Conley kazao je da je Trump odgovorio "iznimno dobro" na terapiju, a nema ni dokaza nuspojava od liječenja.

Predsjednik SAD-a, pred kojim su izbori 3. studenog, hospitaliziran je zbog zaraze koronavirusom prošloga tjedna u petak, a u ponedjeljak se vratio u Bijelu kuću, gdje se sada nalazi u izolaciji.

"Od povratka u Bijelu kuću njegovo je fizičko stanje stabilno i lišeno naznaka koje bi mogle sugerirati napredak bolesti", napisao je Conley.

Ustvrdio je da će u subotu, 10. listopada, biti deset dana otkad je predsjedniku potvrđena zaraza koronavirusom. Prema planiranom smjeru liječenja, Conley predviđa ''predsjednikov siguran povratak javnim dužnostima do tada''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne želi virtualnu raspravu Druga debata trebala bi biti virtualna, ali Trump već poručio: "Ne želim gubiti vrijeme na to, mislim da uopće nisam zarazan"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet šokirao! Trump izašao iz bolnice, gdje je bio na liječenju zbog korone, pa na terasi Bijele kuće ponovno napravio skandal: "Nemojte se bojati COVID-a"

Trump je ranije kazao kako misli da nije zarazan i ustvrdio da se osjeća dovoljno dobro da nastavi održavati političke skupove uoči izbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene