Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vaha o ždrijebu: Treba nam podvig!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamo će u skupini igrati Villarealom, PAOK-om i Club Bruggeom…

'Moglo je biti i gore. Europa liga vrlo je kvalitetna i ondje je puno dobrih momčadi. Minimalno ih je 50 posto igralo u Ligi prvaka' bila je prva reakcija Dinamovog trenera nakon ždrijeba skupina Europa lige.

Pročitajte i ovo Donald Trump - 4 Anti NATO retorika Donald Trump je napravio uslugu Europi Donald Trump Učinio uslugu? Što Trumpova šokantna izjava znači za Europu: "Sjetite se kako su se nosili s raspadom Jugoslavije 1990-ih"

>> Ždrijeb EL: Dinamo s Villarealom, Hajduku dobra skupina!

'U našoj je skupini sve moguće, to su sve kvalitetni suparnici. Dinamo se treba pripremiti za podvig. Iako, i prije je imao kvalitetne pojedince pa nije dosad uspijevao. Znam što nam treba i pokušat ćemo izboriti ono što se dosad smatralo nemogućim', najavio je Vaha.

'Bit ćemo spremni i kvalitetniji za dvadesetak dana, ali neću nuditi velike riječi. U sportu je sve moguće i treba vjerovati. Puno parametara utječe na uspjeh. Sa svoje ću strane sve učiniti. Villarreal je favorit skupine, a mi ostali imamo ravnomjerne šanse za drugo mjesto. PAOK? Grčki je nogomet 'ludnica' i treba dobro pripremiti momčad za taj vrući teren.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene