Obavijesti Video Pretražite Navigacija

US Open: Nadal pred porazom od Murraya

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal izgubio je prva dva seta svojeg polufinalnog dvoboja protiv Škota Andy Murraya, a onda je tropska oluja prekinula meč, koji će danas biti nastavljen.

Kiša je prekinula dvoboj između Rafaela Nadala i Andya Murraya kod vodstva Britanca 6:2, 7:6, 2:3 i taj dvoboj će biti nastavljen u nedjelju. Murray je igrao fenomenalno u prvom setu, oduzevši servis dva puta Španjolcu, dok je u drugom bio pravi u najvažnijim trenucima, pa je tako došao do velike prednosti protiv prvog igrača svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U suradnji s Gordonom Murrayom TVR - Novi V8 model stiže 2017. Slika nije dostupna Južni razbio nade Nadalu

U trećem setu igra Škota polako je počela padati i Nadal mu je oduzeo servis, prije nego što je kiša prekinula meč i odgodila ga za danas. To ujedno znači i da će se muško finale igrati u ponedjeljak.

Roger Federer je bio brži od tropske oluje Hanne i u prvom polufinalu svladao je Novaka Đokovića, dok je ženski finale između Serene Williams i Jelene Janković prebačen za nedjelju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene