Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Davis Cup: Naši završili posao, Rusi u finalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska teniska reprezentacija osigurala je ulazak u Svjetsku skupinu Davis Cupa nakon što je u Zadru pobijedila Brazil 4:1, a teniska reprezentacija Rusije u finalu će igrati sa Španjolcima.

Nakon što je Ivo Karlović donio presudni treći bod u posljednjem susretu je Roko Karanušić pobijedio Thiaga Alvesa 7:6 (4), 4:6, 7:6 (5). 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubio pljačkaša SAD platile 'krvarinu' i spasile agenta CIA-e iz Pakistana Slika nije dostupna Kad hrana postane porok VIDEO: Najteža tinejdžerica teži čak 250 kilograma

>> Karlović pobijedio, Hrvatska opet u Svjetskoj skupini

U finalu Davis Cupa igrat će teniske reprezentacije Španjolske i Argentine. Španjolska je u polufinalu pobijedila SAD 4:1, dok je Argentina slavila protiv Rusije 3:2.

Odlučujući treći bod za Argentinu osvojio je Juan Martin del Potro pobijedivši Igora Andrejeva 6:4, 6:2, 6:1. Argentina je nakon prvog dana vodila 2:0, međutim Rusi su pobjedom u paru, te trijumfom Nikolaja Davidenka protiv Davida Nalbandiana uspjeli izjednačiti rezultat. Ipak u odlučujućem petom meču del Potro je donio slavlje domaćinima.

U drugom polufinalnom susretu Španjolska je daleko lakše stigla do pobjede protiv Sjedinjenih Američkih Država. Na koncu je bilo 4:1.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene