Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slavlje Phelpsa u Disneylandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olimpijski rekorder Michael Phelps nakon završetka Olimpijskih igara najtraženiji je sportaš u Americi. Događaji njemu u čast samo se redaju, a on je za svoju američku premijeru izabrao njemu najdraži - posjet Disneylandu.

Phelps je za svoje prvo pojavljivanje u Americi nakon osvajanja 8 olimpijskih zalta izabrao Diznilend, a tamo je već gostovao i 2004. nakon Olimpijskih igara u Ateni, no ovoga je puta oko njega bila prava navijačka histerija. Kada se osvajač 8 zlatnih medalja iz Pekinga, pojavio u kabrioletu zajedno s Mikijem Mauseom, počela je strka, vriska i škljocanje fotoaparata. U svoje trenizima ispunjene dane Phelps je tako uspio ugurati navijače, dizni svijet, a najavljuje i knjigu o svom putu do Olimpijske povijesti i kaže uživa u svakom trenutku života.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I to u zemlji snova Kako potrošiti 15 MILIJUNA eura u tri DANA? Jedan čovjek zna kako... Slika nije dostupna Ukida se apsurdno pravilo Zaposlenici zabavnih parkova Disney smiju nositi brade

''Kada vidim izraze na licima ljudi, kada vidim uzbuđenje kod djece, koja satima mašu slikama, kada čujem njihov vrisak.Ovo je stvarno nešto posebno i ovo mi je svojevrsni prvi doček u Americi, jer niša prije nije bilo slično ovome,'' priznao je legendarni plivač.

A sa slavom dolaze i žene, pa je Phelps ruku pod ruku s Mini prošetao parkom.

''Mislim da moj primjer pokazuje da je sve moguće - napraviti ono što sam ja napravio, ali zapravo je najveća i najvažnija stvar što sam cijelo vrijeme vjerovao u to i nikada nisam odustao.''

Sljedeći Phelpsov izazov je gostovanje kod planetarno poznate Oprah Winfrey.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene