Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger ljut na suca nakon remija u Kijevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsenalov menadžer Arsene Wenger nezadovoljan je suđenjem u utakmici 1. kola Lige prvaka između njegovog kluba i Dynama iz Kijeva, i smatra ga uzrokom nerješenog rezultata u ovom dvoboju.

Ukrajinci su igrali iznimno grubo protiv Arsenala, a menadžeru Wengeru nije se svidjelo što sudac Luis Medina Cantalejo nije kaznio takvu igru. Smatra da je čak trebao i isključiti braniča Andreja Nesmašnija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!' Slika nije dostupna 'Wengerov bijes nas je inspirirao!'

''Sudac je trebao isključiti njihovog lijevog beka tri puta! On je pokušao uništiti Walcotta,'' izjavio je Wenger za The Sun.

Ni kontroverzni jedanaesterac, iz kojeg je Dynamo poveo, nije se svidio francuskom stručnjaku.

''To je bilo strogo. Sagna je bio zbunjen jer je njihov igrač povukao njegovu majicu s dvije ruke prije nego je pao. Ova utakmica bila je za mene mješavina frustracije i olakšanja.''

Wenger je također ljut zato što je sudac, po njegovom mišljenju, prerano prekinuo utakmicu.

''Kad je dvoboj završio, pitao sam suca zašto je pokazao tri minute nadoknade, a onda svirao kraj već nakon jedne minute. Rekao mi je da je smatrao da je to dovoljno. Svaki sudac drukčije izračunava vrijeme nadoknade. Još uvijek mi nije jasno kako to funkcionira. Kad smo izjednačili na 1:1, oni su izgledali jako umorno, no utakmica je naprasno završila.''

Arsenalov dugogodišnji menadžer nije mogao sakriti nezadovoljstvo suđenjem.

''Utakmica je bila u našim rukama, ali nisu nam dali priliku igrati.''

Wengerove teške riječi mogle bi ga koštati tužbe UEFE, što bi bilo u stilu njegvog dragog prijatelja Alexa Fergusona, koji je oštro kritizirao odluku engleskog nogometnog saveza da Terryju ukine kaznu zbog crvenog kartona u prošlom kolu, i sad će morati odgovarati zbog toga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene