Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger: 'Frustrirani smo!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Fabregas u sudačkoj nadoknadi jedva spasio bod Arsenalu na gostovanju kod Sunderlanda, menadžer Arsene Wenger nezadovoljan je daljnjim osipanjem bodova svoje ekipe, koja će ovakvim tempom jako teško osvojiti titulu prvaka Engleske.

Topnici su znali da će biti teško u gostima kod Sunderlanda, kojeg trenira Roy Keane, no ipak su se nadali odlasku sa 'stadiona svjetala' s osvojenim punim plijenom. To se nije dogodilo, a Wengerovi igrači mogu biti sretni što su uopće bod osvojili, s obzirom da su tek u 93. minuti golom Fabregasa uspjeli izjednačiti na 1:1. Bio je to drugi ligaški kiks Topnika zaredom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eduardov povratak tek u veljači? Slika nije dostupna Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

>> Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

Arsene Wenger bio je iznenađen i pomalo nezadovoljan defanzivnom igrom Sunderlanda u ovoj utakmici, koju krivi za slab rezultat svoje momčadi.

Općenito gledano, imali smo dobar pristup i dobro smo im parirali, no na kraju smo ostali frustrirani 'Bilo je frustrirajuće igrati jer Sunderland nikad nije izlazio iz obrane, a Cissea su ostavili samog u napadu. Iskreno, dobro su se branili s 10 igrača iza lopte, ali nama je poništen i pogodak. Općenito gledano, imali smo dobar pristup i dobro smo im parirali, no na kraju smo ostali frustrirani,' izjavio je Arsene Wenger nakon utakmice.

Što se tiče Van Persijevog poništenog gola, Wenger je svjestan da se tu ništa više ne može promijeniti.

'Nisam dobro vidio, ali na usporenoj snimci se vidi da lopta nije izašla iz igre, no sad se više ništa ne može promijeniti.'

Za strijelca izjednačujućeg pogotka, Cesca Fabregasa, Wenger ima samo riječi hvale.

'Taj izjednačujući pogodak mnogo govori o momčadi, a posebno o igraču koji ga je zabio.'

Nakon novog kiksa, Arsenalov zaostatak za Liverpoolom i Chelseajem još bi se danas mogao dodatno povećati, a također ih stiže i probuđeni Manchester United.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene