Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sportski arbitražni sud presudio u korist europskih klubova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni sportski arbitražni sud (CAS) u srijedu je donio odluku u korist Barcelone, Schalkea i Werdera, koji žele spriječiti odlazak svojih nogometaša na OI u Peking.

Barcelona, Werder i Schalke 04 ustrajali su u tome da neće dozvoliti svojim nogometašima da nastupe u Pekingu, iako je FIFA 30. srpnja objavila da klubovi moraju pustiti igrače u dobi do 23 godine na OI. Barcelona, Werder i Schalke su nakon toga odlučili pravdu potražiti pred Međunarodnim sportskim arbitražnim sudom, koji je svojom presudom poništio odluku FIFA-e.

Pročitajte i ovo Granica Hrvatske i Slovenije - 4 nategnuti odnosi Slovenija se oglasila o hrvatskom ulasku u Schengen, spominje arbitražu: "Zadatak svake vlade je zaštititi nacionalni interes" Dalibor Valinčić - 1 Ina-MOL MOL-ov odvjetnik Valinčić za Dnevnik Nove TV: "Čini mi se da taj incident koji se dogodio nema nikakve veze s generalnim modelom upravljanja u Ini"

To znači da će Argentinac Lionel Messi (21) ostati na raspolaganju Barceloni, a Brazilci Diego (23) i Rafinha (22) Werderu i Schalkeu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene