Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ragbijaš prijeti batinama zvijezdi Arsenala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka ragbijaša Phila McCawa upustila se u ljetnu avanturu sa zvijezdom Arsenala Samirom Nasrijem. Iako mu je tvrdila da ga nije prevarila, bijesni Phil je našao fotografije nje i Nasrija na Facebooku...

18- godišnja Brineta Aymee Davison pala je s nogu kada je ovo ljeto na Kubi u hotelu od pet zvijezdica upoznala 21-godišnjeg Samira Nasrija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve preuzela policija U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a Slika nije dostupna Mnogi skrivaju arsenale Mogli su naoružati malu vojsku: Rekordnu količinu oružja zaplijenili kod Siska, automatske puške čest ulov

Kako to obično biva, mlada studentica dizajna, nije se mogla othrvati čarima mladog francuza. Njezin 19-godišnji dečko bio je daleko od nje i nije si mogla pomoći.

Ostala je u kontaktu sa Nasrijem preko mobitela i emaila. Kada se vratila u Englesku postala je hladna prema Philu i ubrzo je uslijedila žestoka svađa.

Prvo je zanijekala je da je imala bilo što sa Nasrijem. No sumnjičavom Philu vrag nije dao mira, bili su mu čudni njezini noviteti u vokabularu. Naime Aymee je 'odjednom' naučila toliko lijepih, romantičnih francuskih fraza.

Bolje mu je da se ne sretnemo jer bi mi mogao proći kroz šake Uskoro se klupko seksualnih zavrzlama odmotalo. Phill je na facebooku našao fotografije svoje drage i Arsenalovog nogometaša. Ubrzo zatim je i tek punoljetna Aymee napravila standardnu nevjerničku pogrešku – nije izbrisala Nasrijeve poruke iz mobitela.

Naravno, uslijedio je prekid između nje i Phila. Phil je progovorio za Londonski 'The Sun'. 'Ona je lijepa djevojka, ali je očito izgubila glavu zbog bogatog nogometaša,' prokomentirao je sada svoju bivšu Phil.

'Ne znam što je vidjela u njemu osim novaca. Ne izgleda ništa posebno. Nema više šanse za nas dvoje. Da ga nije srela na Kubi još bi uvijek bili zajedno. Bolje mu je da se ne sretnemo jer bi mi mogao proći kroz šake' – odlučan je Phil.

Nakon što je završio sa svojom bivšom, 190 centimetara visoki, mišićavi Phil još nije završio sa za glavu nižim Nasrijem. Ova sapunica bi trebala dobiti ubrzo svoj nastavak. Valjda Nasri neće završiti kao Eduardo....

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene