Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Premier liga: Gerrard i Torres spremni za Manchester United

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije ponajveće zvijezde Liverpoola napadač Fernando Torres i veznjak Steven Gerrard najavljeni su da će igrati u subotnjem velikom okršaju Premier lige protiv Manchester Uniteda na Anfieldu (13.45 sati po hrvatskom vremenu).

Gerrard je nedavno operirao prepone, dok je Torres prije samo dva tjedna ozlijedio mišić potkoljenice, te su obojica propustili reprezentativne nastupe na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo proteklih dana.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje

"Obojica se osjećaju bolje i izdržali su čitav trening. Istina, trening nije bio jak, ali obojica će biti u sastavu", kazao je manager Liverpoola Rafael Benitez.

S druge strane, za Manchester United zbog bolova u koljenu neće igrati Owen Hargreaves, ali se očekuje da bi mogao debitirati Dimitar Berbatov.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene