Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fergie na večeri s Wengerom: Arsenal je veći od Chelseaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dogodilo se ono što se činilo nestvarnim. Ljuti protivnici koji su se u medijima često sukobljavali, na jednoj su gala večeri jedan drugom sipali komplimente. Je li to kraj rata između Arsenea Wengera i Alexa Fergusona koji nije propustio dotaknuti se i nedjeljne utakmice na Stamford Bridgeu?

Treneri Arsenala i Manchester United imaju dugu povijest međusobnih optuživanja, podmetanja i svađa. Jedna je gala večera Nacionalnog udruženja trenera (LMA), koja je održana na Wembleyju, za stol dovela dva ljuta protivnika. Je li konačno došao mir?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima! Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić

'Imali smo mi ovakvih susreta i prije. Na trenerskom seminaru u Ženevi uživali smo uz večeru i čašu vina', šokantno je priznao Ferguson.

'S puno međusobnih bitaka, dolazi i veliko poštovanje', rekao je Francuz.

No daleko je to od prijateljstva. Uostalom, poštovanje i prijateljstvo nisu ista stvar. Pri oproštaju su si pružili ruke, no pogledi su im 'lutali' dvoranom.

Nije Ferguson propustio dotaknuti se protivnika iz moskovskog finala Lige prvaka s kojim se ponovo susreće ove nedjelje na Stamford Bridgeu. Škot je rekao kako je Arsenal veći klub od Chelseja te kako bi radije da Topnici osvoje Premier ligu nego 'neki drugi klubovi' aludirajući pritom na svog sutrašnjeg protivnika.

'Ako pogledate situaciju u Premier ligi posljednjih 12-13 godina, tko je vladao? United i Arsenal...', upitao se i sam odgvorio Fergie.

'Naravno da sada imamo i Chelsea, ali povijest ova dva kluba kaže da pred njihovu međusobnu utakmicu ne stoje samo ulozi te utakmice, već čitava povijest klubova.'

S kolegom se složio i Wenger koji je rekao kako su najveće utakmice uvijek s Manchesterom.

'Kada ulazite u sezonu, na pameti vam je da morate dobiti najveće utakmice, a to su obično one s Unitedom.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene