Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velika noć u Barceloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atletico Madrid teško je stradao na Camp Nou, protiv rastrčane Barcelone koja mu je već u prvih pola sata zabila pet komada. Jedna od najboljih utakmica ove sezone u španjolskoj ligi završila je rezultatom 6:1 za Guardioline izabranike.

Nakon dva neuvjerljiva nastupa na početku sezone, Guardiolina Barcelona igra sve bolje, a čemu svjedoči i ovotjedna pobjeda protiv Šahtara usred Donjecka. S druge strane, Atetico iz Madrida jedna je od najboljih momčadi u španjolskog ligi, i protiv Madrižana se očekivala nova teška utakmica za Blau Granu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Torres propušta ogled s Atleticom? Slika nije dostupna Atleticu zabrana igranja kod kuće

>> Šahtar ispustio pobjedu protiv Barce u zadnjim minutama

No, neizvjesnost je ovaj put izostala. Briljantnom igrom Barca je već u prvih 6. minuta zabila tri komada, a strijelci su bili Marquez, Eto'o i Messi. Već u 13. minuti Maxi Rodriguez smanjuje prednost Katalonaca, ali u 17. minuti Eto'o baca na koljena Coupeta i cijelu obranu Atletica za 4:1 Barcelone. Peti gol za domaće zabio je Gudjohnsen u 27. minuti i utakmica je praktički bila riješena nakon manje od pola sata igre. U drugom, puno mirnijem poluvremenu, vidjeli smo tek jedan pogodak, djelo Thierrya Henryja.

Barcelona je ovom velikom pobjedom izbila na drugo mjesto, s tri boda zaostatka za vodećim Villarealom, koji je sinoć došao do petog ovosezonskog trijumfa, doma protiv Betisa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene