Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić zadovoljan završenom sezonom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slaven Bilić bio je zadovoljan nakon utakmice protiv Andore i čestitao je svim našim reprezentativcima na svemu što su napravili u posljednjoj utakmici ove sezone.

'Čestitao bih igračima Andore i Hrvatske na fair igri, a posebne čestitke zaslužuju naši igrači za rastrčanu igru jer, nije lako igrati protiv momčadi kojoj je jedino pitanje kada ćete probiti bunker i hoćete li postići četiri, pet ili šest golova. Mi smo ovu utakmicu igrali s tri napadača ali su nam se s bokova ubacivali Ćorluka i Pranjić, pa je uvijek pet igrača bilo u napadu. Iako se Klasnić i Petrić nisu upisali u listu strijelaca i oni imaju zasluge ovoj visokoj pobjedi', kazao je Bilić te dodao kako ga je ozbiljno uplašio pad Ivana Klasnića koji je nekoliko sekundi ležao nepomičan na travi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić: Drpić i Iličević umjesto Šimića i R. Kovača Slika nije dostupna Pala neosvojiva tvrđava: Poraz Vatrenih

>> Četiri gola za tri boda

O utakmici između Engleske i Bjelorusije izbornik je kazao da bi nam najviše odgovaralo da je ostao neriješen rezultat, no kako su Englezi nakon sjajne pobjede u Zagrebu ostvarili još jedan vrhunski rezultat.

'Ta je utakmica dokazala je da se protiv Bjelorusije može igrati i to je za nas najugodnije saznanje', kazao je izbornik i čestitao svim našim igračima za sve ono što su napravili u posljednjoj utakmici ove sezone. 

Idući susret naše reprezentacije bit će 1. travnja 2009. ponovno protiv Andore.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene