Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Žena koja je ukrotila neukrotivog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepopravljivi automobilistički playboy, David Coulthard dugi je niz godina bio na glasu kao najtraženiji ljubavnik među f1 vozačima, no onda se pojavila zanosna Karen Minier, i od Škota napravila uzornog muža i oca svojeg djeteta.

Belgijska ljepotica Karen Minier vjerojatno zna više o formuli 1 od svih djevojaka koje je Coulthard prije nje ljubio, što je definitivno presudilo da Škot baš nju izabere za svoju ženu. Naime, Karen je bila dugogodišnja novinarka koja je pratila formulu 1 za francusku televiziju TF1. Upoznali su se tijekom grand prix vikenda i među njima je započela romansa, koja je završila tako da će Karen roditi potkraj ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priprema, pozor... Jednostavan test otkriva hoćete li umrijeti u idućih deset godina Slika nije dostupna U njegovom domu O Schumaheru se brine 15 liječnika, cijena - MILIJUN kuna tjedno

>>Coulthardova zaručnica trudna

Davidu Coulthardu ovo je bila posljednja sezona u formuli 1. Hoće li se u sljedećoj godini posvetiti djetetu i obiteljskom životu, ili će se možda okušati u komentatorskim vodama, David još nije odlučio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene