Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je na neslužbenoj listi na gay forumima, Krunoslav Borovec zasjeo na prvo mjesto, u našoj anketi muška populacija blagu je prednost dala Mariju Valentiću.


Na ponuđenom popisu deset najpoželjnijih muškaraca, Mario Valentić, zvijezda rubrike Fit & Fun na stranici zadovoljna.hr, skupio je 22 posto ukupnih glasova muškaraca, dok načelnik Ureda ravnatelja policije zaostaje za samo jedan posto, odnosno za dva glasa.

Vezani članci Sergej Lavrov Rusija vraća pozlaćenu ikonu koju je Dodik poklonio Lavrovu, u pomoć pozvan i Interpol Marilyn Monroe i John F. Kennedy (Foto: Profimedia) Svi su joj zavidjeli: Otkrivena tajna ljepote Marilyn Monroe, 57 godina nakon njezine smrti

Na visokom trećem mjestu našao se nogometaš Vedran Ćorluka, a slijede ga reper Marin Ivanović - Stoka i Igor Štimac.

S prikupljenih osam posto 'muških glasova', šesto mjesto zauzeo je Kristijan Curavić, ronilac na dah i aktualni dečko Nikoline Pišek, dok su dvostruko manje glasova od njega dobili Mladen Petrić i Igor Mešin

Znatno lošiju poziciju nego na internetskim forumima, gdje čvrsto drži drugo mjesto, zauzeo je Stjepan Božić. Naš poznati boksač je posljednji na ljestici 'najzgodnije desetorice', a iznad njega, s glasom više, ulogorio se Zlatko Marić.


Što se glasova ženskog dijela naših posjetitelja tiče, po njima je, pak, Mario Valentić bez konkurencije. Lijepi Mario je za punih deset posto glasova nadvisio Krunoslava Borovca. Zanimljivo je da je poredak najzgodnijih muškaraca, prema izboru žena, identičan s odabirom muške populacije.