Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Razglednica s pozdravima upućenim jednoj ženi iz američke savezne države Montane stigla je u sjeveroistočnu saveznu državu Ohio 47 godina kasnije.


Agent osiguranja Dave Conn otvorio je svoj poštanski sandučić u Hudsonu prošloga tjedna i pronašao poštu poslanu iz Helene, Montana, 1962. godine. Razglednica je upućena na ime Marion White, prethodne vlasnice sandučića, koja je umrla 1988. godine, a pošiljatelj razglednice potpisan je kao Fran, koja u poruci navodi kako je provela 'prekrasno vrijeme u Montani'.

Vezani članci Slika nije dostupna Djevojčica (3) umire od raka i sve što želi je - razglednica Slika nije dostupna Od sada možete izraditi i slati razglednice s vlastitim likom i djelom

Nakon kraćeg ispitivanja slučaja, Conn kaže kako je uvjeren da je Fran zapravo prijateljica Marion White, Frances Murphey, koja je puno putovala kao dugogodišnja reporterka lista Akron Beacon Jourtnal. Glasnogovornik američke pošte Victor Dubina kazao je da je moguće da se razglednica zaglavila ili se zagubila u stražnjoj stanici sandučića.