Sean Hodgson proglašen je 1982. krivim za ubojstvo 22-godišnje pipničarke Terese De Simone, da bi prije tjedan dana bio pušten na slobodu, nakon što su DNK testiranja dokazala da je nevin. No samo nekoliko dana nakon što izašao iz zatvora, Hodgsona je lupio taksi dok je pokušavao prijeći cestu u Londonu.


Iako nevin, Sean Hodgson je proveo u zatvoru 27 godina, a samo nekoliko dana nakon puštanja završio je u bolnici, nakon što ga je u Londonu lupio taksi. Hodgson je zaradio nekoliko šavova na glavi, a njegov odvjetnik je u izjavi za medije naglasio da je to primjer koji pokazuje koliko je Seanu teško prilagoditi se na 'vanjski' život nakon skoro tri desetljeća provedenih iza rešetaka.

Vezani članci Vozačica Autom uletjela u trgovinu i izazvala kaos, čista je sreća što nitko nije stradao Smart Smartom jurio po parkiralištu, a kad se zabio u ogradu, shvatio da to baš nije bilo pametno

>> Proglašen nedužan nakon 27 godina robije!

'Seana je u glavu lupio visoko montiran retrovizor, i iako je sada dobro, za sada mu se još uvijek teško naviknuti na 'vanjski' život, pogotovo u Londonu.', rekao je Hodgsonov odvjetnik te nadodao da trenutačno rade na zahtjevu za odštetu zbog godina nepravednog utamničenja i izrazio nadu da će zbog prirode slučaja proces biti maksimalno ubrzan.

U međuvremenu Hodgson je od države osiguran plaćeni smještaj u malenom hotelu, jer je iz zatvora bio otpušten sa simboličnom 'naknadom' od 46 funti.