Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jean Sarkozy, mlađi sin francuskog predsjednika, u srijedu se oženio svojom srednjoškolskom ljubavi Jessicom Sebaoun, kćeri osnivača lanca trgovina električnim kućanskim uređajima Darty, u nazočnosti malog broja uzvanika, objavljeno je u četvrtak.


Uzvanici, među kojima su bili i bliski prijatelji Nicolasa Sarkozyja, ministar useljeništva Brice Hortefeux i raper Doc Gyneco, bili su nazočni svečanom vjenčanju u gradskoj vijećnici u Neuillyju, elitnom predgrađu Pariza, u kojemu je Jean Sarkozy (21) rođen, odrastao i uključio se u politički život, naslijedivši očeve političke ambicije.

Vezani članci Očevid u Rušici gdje je ubijen muškarac - 1 Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Slika nije dostupna Sarkozy se ispričao policajki jer ju je njegov sin gađao rajčicom

Nicolas Sarkozy i supruga Carla Bruni ušli su u dvoranu kroz tajni ulaz, javio je France Presse.

Jean Sarkozy rođen je u prvom braku Nicolasa Sarkozyja i student je prava. U ožujku je izabran za vijećnika u Neuillyju, a zatim i za predsjednika zastupničkog kluba desne većine u tom gradskom vijeću.