Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadya je danas ponosna majka četrnaestero djece koja je iznenadila svijet rodivši početkom ove godine zdrave osmorke koji su začeti umjetnom oplodnjom. No unatoč negativnim okolnostima koje su je snašle, ona je zadovoljna majka koja uživa u svojoj sreći s velikom obitelji.


No, ovih je dana ova brižna i odgovorna majka ponovo uspjela iznenaditi javnost svojom zanimljivom prošlošću koju je na svijetlo dana iznio njen bliski prijatelj, prenosi celebrityrumors.

>>Impresivne usne slavne majke osmorki

>>Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj

Vezani članci Slika nije dostupna 'Biti susjed Oktomami i njezino 14-oro djece je pakao!' Slika nije dostupna VIDEO: Oktomami prijeti istraga zbog perverznog fetiš videa

'Imala sam devetnaest godina i nisam se još nikada poljubila s dečkom, ali sam se svejedno prijavila na natjecanje plesa u donjem rublju, koje se održavalo u klubu blizu kuće u kojoj sam tada živjela. Bilo mi je totalno ludo plesati i paradirati u seksi donjem rublju na bini!

Okupljenima se moj ples svidio i dobila sam šansu plesati. Nakon toga sam otišla u jedan posebni noćni klub za gospodu i tamo pred muškarcima plesala u toplesu. No kada sam shvatila da se od mene očekuje da plešem muškarcima u krilu, dala sam otkaz i nikada se više nisam vratila!', povjerila se brižna majka svome dobrom prijatelju.