Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka pokojne Jade Goody u ponedjeljak je izazvala strah putnika i aerodromskog osoblja u Gatwicku izjavom kako je naoružana.


Jackiey Budden, pedeset jednogodišnja majka nedavno preminule reality zvijezde Jade Goody, je pri uobičajenom aerodromskom check-in-u na upit djelatnice što ima u prtljazi, hladnokrvno odgovorila: ‘Ništa, samo moj pištolj.’
To je bilo dovoljno za alarmiranje aerodromske policije koja je Jackiey zadržala 45 minuta, ali ju skoro nije pustila ni nakon tog roka jer je kapetan zrakoplova nije htio ukrcati u redovni let za Tenerife.

>> Jade Goody nastavlja živjeti na kazališnim daskama

>> Suze na posljednjem ispraćaju Jade Goody

Jackiey Budden je na put išla potpuno sama, a radi se o njezinom prvom oldasku na odmor nakon dvije godine neizvjesnosti i borbe za život njezine kćeri koja je nedavno preminula u 27 godini života.

‘Aerodrom nije mjesto gdje su šale na račun bombi i pištolja dobrodošle.’, izjavio je jedan od aerodromskih izvora za The Sun. Budden je po riječima svjedoka izazvala pravu pomutnju na aerodromu, jer je prvo pod policijskom pratnjom sprovedena od mjesta ukrcaja, a zatim je kapetan zrakoplova odlučio ne ukrcati pshički nestabilnu osobu na let.

Na kraju se sve završilo tako da je Jackiey dobila usmeni ukor i upozorenje kako se ne smije šaliti na taj način.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju