Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Noćni život polako se seli na kontinent. Kako je cijelo ljeto bilo puno raznoraznih pikanterija ne sumnjamo da nas čeka jednako uzbudljiva jesen.


Iako je vrijeme i dalje poprilično ljetno, poslovne obveze dogurale su poznate osobe s ludih ljetnih partyja natrag u grad. 

Vezani članci U Splitu kao da i nema koronavirusa - 2 Ne, ovo nisu arhivske snimke: Bili smo u noćnom izlasku u dalmatinskom gradu koji je u četvrtak imao 26 novozaraženih koronom PR Vesela Imogenova ljetna zabava na Vidikovcu u Maksimiru

No iako smo se nadali suprotnom, povjerili su nam da uopće nisu u depresiji zbog povratka. Izgleda da su naše zvijezde pravi radoholičari. 

Maju Cvjetković ovo su ljeto najviše nervirale vijesti o njenom prekidu s dečkom nogometašem, kao i stavljanje u kontekst kao djevojke koja pada na dečke s dubljim džepom.

'To nisu neke rugobe za koje će se doći i reći 'ona je s njima zbog novaca'. Ja nemam potrebe s nikim biti iz tog razloga jer imam sve u životu', kaže Maja te dodaje kako je strah kad joj se netko svidi da ne kažu ponovno kako je s njim zbog novca.

Emiliju Bunjac ne more takve brige, ona je u sretnoj vezi.