Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vidjevši kako novinari i novine u kojima izlaze njezine slike pišu neistine i izvlače neke nebuloze iz konteksta njenih riječi, Jelena je priupitala redakciju Dnevnik.hr-a i zamolila za pomoć oko izlaska istinite priče u javnost.


Želim prije svega probati ispraviti natpise koje sam vidjela, ne da mi se izvlače riječi iz konteksta, ili kako vam paše radi čitanosti.  Želim reći istinu onakvu kakva uistinu i je!"

Vezani članci Slika nije dostupna Što znače tetovaže na tijelu Jelene Urukalo? Slika nije dostupna Hana, Dvina i Deen otišli Jeleni u Opatiju

"Nije istina da molim Stoku da probamo ponovo nešto, niti da čekam trenutak kad ćemo se pomiriti. Na kraju krajeva, Marin ima simpatiju s kojom mu je sada lijepo, a ta simpatija nisam ja. Ne želim mu iz poštovanja ništa kvariti." Zelim  da ostanemo ok i da se uvijek možemo pozdraviti.

"Činjenica je da trenutno uživam biti slobodna djevojka. Paše mi ići na mjesta koja me vesele. To me opušta. Mislim da nakon godinu i pol veze te Farme na kojoj sam u neku ruku bila maksimalno zatvorena od vanjskog utjecaja, smijem si dozvoliti uživanje kako želim.

"Želim sada napokon malo počet nanovo otkrivati svijet i kretati se među ljudima koje volim i cijenim. Trenutno sam sva zauzeta sređivanjem privatnih stvari u životu. Tako da mi sada apsolutno nije potrebna nikakva nova briga, niti išta što bi me imalo sputavalo u nekim mojim željama i idejama. I tako će ostati do daljnjeg", rekla nam je Jelena.