Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Postoji mogućnost da je razotkriven otac prvog djeteta Nadye Suleman, poznatije kao Octomom, a zove se Luis Ceballos te radi kao vozač limuzina. Luis je Nadyju upoznao dok je još uvijek radila kao striptizeta, a kako izvještava časopisi In Touch Ceballos je Octomamu redovito vozio kući poslije posla…


Podsjećamo, Nadyja Suleman je stekla svjetsku slavu, ali i potaknula mnoge kontroverzije, kada je umjetnom oplodnjom zanijela i rodila osmorke, s tim da je u tom trenutku već bila majka šestero djece.

>>Nadya Suleman: Od mene se očekivalo da muškarcima plešem u krilu

>>Impresivne usne slavne majke osmorki

>>Majci osmorki ponuđeno milijun dolara da snimi pornić

Vezani članci Film Otac nominiran je za šest Oscara - 2 Ljude s demencijom više nikada nećete gledati istim očima. "Otac" je film o gubitku pamćenja koji nikada nećete zaboraviti Slika nije dostupna 'Procurio' još jedan dio njezinog pornofilma!

'Nismo koristili zaštitu dok smo se seksali u zadnjem djelu limuzine. Sve se to događalo baš u vrijeme kad se prestala baviti svlačenjem za novce, da bi jednog dana samo nestala! Nešto kasnije sam saznao da je trudna, no nisam obraćao pozornost na to. Nisam ni razmišljao o tome sve donedavno, kada sam u novinama vidio fotografiju na kojoj se nalazila Nadyja sa svojim najstarijim sinom. Primijetio sam da mi njezin sin dosta sliči, a kada sam malo razmislio shvatio sam kako njegove godine odgovaraju vremenu kad smo se Nadyja i ja seksali u limuzini. Počeo sam ozbiljno misliti kako sam upravo ja otac tog djeteta', izjavio je Luis Ceballos, te nadodao da želi napraviti DNA test kako bi se utvrdilo je li on zaista tata Nadyjinog najstarijeg sina.