Pamela Anderson, glumica i Playboyeva zečica, objasnila je medijima da je trenutno veza nje i bivšeg supruga Tommy Leeja kao u starog bračnog para. Žive zajedno, ali spavaju odvojeno.


Zvijezda 'Baywatcha' potvrdila je da je ponovo zajedno s Tommyjem pod istim krovom, no veza je isključivo aseksualnog karaktera. 

Vezani članci Slika nije dostupna Atraktivna 45-godišnjakinja i dalje ima tijelo iz snova! Slika nije dostupna Nekadašnja seks bomba prodaje kuću - za 44 milijuna kuna!

Pamela je objasnila da je trenutno beskućnik jer su njezina dva doma u Los Angelesu u izgradnji, pa joj je bivši suprug pružio utočište.

A da je Pamelin i Tommyjev seksualni život nekada bio iznimno aktivan svjedoči i video uradak koji je procurio u javnost. Dijelove spomenutog materijala koristio je Borat u svom filmu.  Zbog toga je Pamela osjetila da je došlo vrijeme da svoje sinove upozori na sporne snimke. 

'Mama i tata su trčali goli cijelo vrijeme i radili neke stvari', kazala je Pamela sinovima koji su imali veliku želju pogledati Boratov film.

Možda će Pamela sinovima morati objašnjavati i svoje ponašanje u nedavnom gostovanju u Ellen De Generes showu, gdje je skinula haljinu i ostala u oskudnom bikiniju. Pam je pokazala da joj na liniji mogu pozavidjeti dvostruko mlađe djevojke.

Pamela je u spometom showu demantirala ljubavnu vezu s Michaelom Jacksonom.

'On samo želi da se pojavim u njegovom novom video spotu', izjavila je te dodala da je njezin život iznimno interesantan te da ima mnogo prijatelja.