Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novozelandska nacionala zrakoplovna kompanija planira ćelave glave svojih putnika iskorisiti kao marketinški trik kojim će promovirati svoje usluge.


Air New Zealand objavio je da traži 50 ljudi čija će im ćelavost poslužiti kao oglasna ploča, s privremeno tetoviranom porukom o tome kako je kompanija ubrzala proces prijave putnika na svojim šalterima u zračnim lukama.

Vezani članci Učiteljica Učiteljica prestravila učenike jednostavnim trikom, neki će imati doživotnu traumu Volkswagen, ilustracija (Foto: AFP) Volkswagen se ispričao zbog rasističke reklame za Golf: "Stidimo se, ne možemo objasniti kako je do toga došlo..."

Manekeni će dobiti 1000 novozelandskih dolara (oko 3,500 kuna), a poruka će im stajati na ćelavoj glavi dva tjedna. Jedini je uvjet da često koriste usluge zrakoplovnih kompanija.

"Kada stojite u dugom redu za check-in nema bolje stvari nego na blistavom tjemenu onoga ispred vas pročitati kako će Air New Zealad ubrzati taj proces", rekao je šef marketinga kompanije Steve Bayliss.