Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao što je i obećala, Hana Hadžiavdagić će pratiti sva važnija događanja na našoj obali, pa tako je Hana u društvu svoga poniznog butlera posjetila Primošten gdje je prisustvovala otvorenju kluba Aurore.


Tamo je srela Giannu Apostolski koja joj je priznala da ima nekih problema u braku, te da je još uvijek udana samo 'na papiru'. Zatim je Hana napravila mini anketu, pokušavši doznati koliko ljudi u klubu prakticira seks na jednu noć i da li su bolje ljubavnice Čehinje ili Hrvatice. Našla se tu i Ornela Bešker koja je otkrila da uopće ne zna što je seks, a i Tony Cetinski se osvrnuo na dotičnu temu.

Vezani članci Brodovi u tjesnacu Tsugaru Ruski i kineski bojni brodovi po prvi puta zajedno patrolirali Pacifikom Slika nije dostupna Pokazala isklesanu liniju na medenom mjesecu!

>> Hana zaposlila Marija Leovca kao svog batlera

>> Znate li tko je ovaj muškarac? - trenutak kad je Mario Leovac postao celebrity

Hana se u Primoštenu susrela i s Playboyevom zečicom, ujedno DJ-kom, Victoriom Metzker. DJ zečica otkriva nam koliko su je u početku shvaćali ozbiljno kao ženskog DJ-a, kakav je Hugh Hefner prema svojim štićenicama i koliko joj je važna veličina, to jest dužina 'automobila' kod muškarca. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju