Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naravno i ovog tjedna Red Carpet ima gosta u svom Freakolandu! Dotični Nikola Popović je gostovao već u emisiji i to zbog svog psa Freaka. Čuveni psić poznat je po brendu odjeće 'Dog my style' i manekenskoj karijeri, a vlasnik ga je odlučio prodati za ni manje-ni više već milijun kuna!


'Odlučio sam prodati psa, ako netko ima milijun kuna, dat ću mu i odjeću i kućicu, jer što će mi to sve kad ga više neću imati. Malo mi je teško prodati ga, a ne znam zašto.', izjavio je dotični Nikola Popović koji očigledno nije čuo onu izreku da je pas najbolji čovjekov prijatelj.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Vlasnik Freaka tvrdi kako je vrijednost brendirane robe psećeg ormara oko 10.000 eura, a što se tiče kolekcije odjeće za pse 'Dog my style' Popović kaže da se između ostalih odjevnih predmeta može naći i pseća vjenčanica za 990 kuna i frak za svadbu od 550 kuna. 'Bio je kod mene Grubnić i Albanović me zvao iz Bosne da bi on kupovao.', spomenuo je tako Popović i neke od celebrity kupaca koji se zanimaju za njegovu liniju, ali ga najviše rastužuje što se nitko ne zanima za kupovanje Freaka.

Saznajte više u Red Carpetu.