Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već dva mjeseca impozantno se najavljuje koncert famoznog DJ i producenta Davida Guette na splitskoj plaži Žnjan.


Na sam dan koncerta euforija se pojačala te su društvene mreže zasuli statusi poput Zagrijavanje za Guettu. Na samom koncertu odlično se zabavljala publika koja je od riječi do riječi znala gotovo sve pjesme. Djevojke u prvim redovima pokazivale su svoje adute da bi ih slavni DJ možda i primijetio!

Vezani članci Vjekoslav Franetović i Snježana Franetović - 2 Zidovi su prekriveni mrljama fekalija, stan pun plijesni: "Samo da možemo disati normalno, spavati u svom krevetu" Slika nije dostupna Šake letjele na sve strane: Društvenim mrežama širi se snimka tučnjave u Splitu, potukla se dvojica muškaraca - ''Da više nisi došao ovamo!''

Još par dana prije samog koncerta organizatori su objavili popis liste želja koja je od standardnih stvari poput vode, voća i šampanjca uključivala i dva Jaguara s posebno zatamnjenim staklima, te posebno ozvučenu dvoranu u kojoj će glazbenik moći testirati zvuk no prave želje su kulminirale na sam dan koncerta. No nije sve prošlo savršeno, jer je nedugo poslije koncerta izbila tučnjava u kojoj su prema neslužbenim informacijama iz policije neki Hrvati istukli Turske turiste.

Nadamo se samo, kako se splitska netrpeljivost prema gayevima nije preselila i na turiste drugih vjera i boje kože jer kako nam ide, samo nas turizam može još spasiti.

Pogledajte kako je to izgledalo u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju