Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara (24), prošli je tjedan 'zapalila' hrvatsku publiku.


Naime, spot za pjesmu 'Maslačak' je prijavljen kao neprimjeren sadržaj na YouTubeu te uklonjen s tog servisa. Tom prigodom, novinar Nenad Hervatin odlučio je za Red Carpet napraviti intervju s ovom mladom djevojkom koja je o sebi otkrila zaista nevjerojatne informacije.

Možda izgleda krhko i ranjivo, no Andrea je, ukoliko to niste znali, pravi borac. Njezin put prema zvijzdama itekako je bio posut trnjem.

'Sa 20 godina sam otkrila da imam rak. To je bilo dosta traumatično iskustvo za moju obitelj', priznala je Andrea. Nakon dvije teške operacije išla je na kemoterapije i izgubila kosu. No, nakon par mjeseci navikla se na novi izgled bez kose i krenula dalje u borbu za život.

Andrea je pohađala dva vrtića (običan i glazbeni), dvije osnovne škole (običnu i glazbenu), dvije srednje škole (gimnaziju i glazbenu) te dva fakulteta (Filozofski i glazbeni). Na Filozofskom je nedavno diplomirala.

No, uza sve to, imala je samo majku. Roditelji su joj se razveli kad je imala tri godine. U dobrim je odnosima s očevom obitelji, ali ne i s njim. Mama ju je sama odgajala i školovala teškim fizičkim radom kao čistačica.

'Otac nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji. U zadnje vrijeme se čak trudi kontaktirati, ali meni to sad nije više interesantno; više mi nije potreban', izjavila je Andrea u intervjuu za Red Carpet.

Cijeli intervju s ovom hrabrom i uspješnom mladom djevojkom pogledajte u priloženom videu.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju