Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najtraženiji negativac u Hrvatskoj i šire otkrio nam je još poneke zanimljive detalje o svom privatnom životu.


Na setu Larinog izbora Filip je otkrio kako često zna zaspati ispred televizora dok gleda film, što baš i ne odobrava njegova mlađa cura. Osim što voli spavati, priznao je i da hrče!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Boris je jedno dijete od 100 kila' Slika nije dostupna Lara u smrtnoj opasnosti!

Publika ga je zavoljela kao velikog negativca Dinka, za kojega kaže da je morao pronašao 'seljaka u sebi'. 'Ovaj put mi je uloga kliknula vrlo brzo. Šališ se, pričaš viceve o takvima, kroz jezik se oblikovao i danas stanuje u meni', kaže Filip.
Priznao je da je u mladosti imao agresivne ispade, no da nije opasan kao Dinko. Ipak, tinejdžerski dani bili su mu veseli, svašta je volio isprobavat, nije volio školu, te je više uživao u slobodnim danima.

>> Dinko će se jako zaljubiti...pogledajte u koga!

'Žene sam otkrio s 5 godina. Uvijek sam bio jako zaljubljiv', priznaje popularni glumac. 'Danas više nisam toliko, no prije sam uvijek razmišljao o nama, gdje smo , što radimo, kako živimo…', opisuje. Vjeruje u muško-ženska prijateljstva, za sebe kaže da je ženska duša. Živi s ocem jer si trenutno ne može priuštiti stan, no i radi svog posla nema ga često doma. Voli se družit sa sinom i ići s njim na hokej.

Trenutno je u vezi s balerinom i jako je sretan. Priznaje da za vezu treba kompromisa. 'Važno je da ti je ona najbitnija, van svake kategorije, da voliš biti s njom, ta osoba ti mora biti posebana i drugačija od drugih', kaže Juričić.

Što je Filip još otkrio pogledajte u intervjuu Red Carpeta.