Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Kašice, kašice i samo kašice... I onda sam jedan dan nešto popapao. Malo kruha i puklo je! Što je puklo? Pukli su mi zamjenski zubi!', jadao se otac manekenke Ive Jerković u predzadnjoj epizodi Svog pohoda kao holivudskom osmjehu.


Nakon svih muka koje je prošao; brušenja, vađenja kanala i zubi, te najkrvavijih dana u svom životu, Cvitan Jerković, nekadašnji top model napokon je trebao biti korak do savršenog osmjeha. No nevolje s provizorijima su se neočekivano nastavile.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

>> Najkrvaviji dan u životu oca Ive Jerković

'Pucali su, ali smo ih svaki drugi dan malo krpali i cementirali, ali dobro je, već sam navikao.', izjavljivao je Cvitan koji se šalio na svoj račun čime nnije odavao zabrinutost.

No početak uzimanja posljednjeg otiska donio je neočekivani preokret. Cvitan je klonuo duhom i skoro poželio odustati od snimanja. Što se točno dogodilo saznajte u prilogu Red Carpeta.